Fysiotherapie voor rugklachten

Rugklachten is naast nekklachten één van de meest voorkomende klachten. De oorzaak zit hem vaak in het feit dat we te veel stilzitten. Vaak werken we uren achter elkaar aan ons bureau. Met als gevolg dat we last krijgen van rugklachten. Met fysiotherapie voor rugklachten kan je deze problemen aan te pakken. Vaak is een beetje extra beweging al voldoende om het los en soepel te maken. Via SMCzaanstad.nl kan je de beste begeleiding krijgen bij rugklachten. We kunnen samen aan de slag gaan om rugklachten aan te pakken en eindelijk weer lekker vrij te gaan bewegen.

Fysio combineren met fitness

Onze fysiotherapie voor rugklachten kan eventueel gecombineerd worden met fitness. Dit is optioneel want je kan er ook voorkiezen om behandelingen buiten de sportschool uit te voeren. Met speciale oefeningen en vooral beweging kan je rugklachten verhelpen. Uiteraard zoeken wij wel eerst uit waar precies de oorzaak van je rugklachten liggen. Soms is het juist niet goed om actief te gaan bewegen. Daarom kijken we met de hulp van SMCzaanstad.nl naar de opties om je rugklachten definitief aan te pakken! Samen gaan we aan de slag om de problemen te verhelpen en je rug weer soepel en vooral pijnvrij te maken.

Laat onderzoeken waar je rugklachten vandaan komen

Het is ook van belang om met fysiotherapie uit te zoeken waar nu eigenlijk je rugklachten vandaan komen. Door de oorzaak te zoeken weet je precies wat er nu mis is met je rug. De locatie van de rugklachten geeft vaak al een goed beeld van de mogelijke oorzaak. Maar het kan belangrijk zijn om hier actief mee aan de slag te gaan. Je wilt namelijk niet alleen de rugklachten oplossen, maar ook in de toekomst proberen te voorkomen. Door een afspraak te maken bij SMCZaanstad.nl krijg je een goed beeld van de oorzaak van je rugklachten.

Maak direct een afspraak bij SMCZaanstad.nl

Je hebt geen doorverwijzing van de huisarts meer nodig voor fysiotherapie voor rugklachten. Sterker nog je kan direct een afspraak maken bij SMCZaanstad.nl. Via onze website kan je een afspraak maken voor je eerste intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoeken we direct de mogelijke oorzaak van je rugklachten. Daarna gaan we aan de slag om een oplossing op maat te vinden. Rugklachten zijn erg vervelend en het is daarom belangrijk om er vooral niet te lang mee door te blijven lopen. Ga met de hulp van SMCZaanstad.nl direct aan de slag om de klachten te behandelen.