Strandpaviljoen

Ben je op zoek naar het ultieme strandgevoel zonder echt buiten te zijn? Een strandpaviljoen kan uitkomst bieden. Je geniet heerlijk van het strandgevoel terwijl je bij slecht weer toch lekker overdekt kan zitten. Een strandpaviljoen zit pal aan het strand en je kan de golven horen terwijl je lekker aangenaam binnen zit. Is het toch mooi weer? Dan kan je natuurlijk extra genieten van de frisse zeelucht op het terras. De speciale windbrekers bij het strandpaviljoen zorgen ervoor dat je geen last van de wind hebt. Snuif de zilte zeelucht op en geniet van de heerlijke hapjes en drankjes bij je eigen strandpaviljoen!

Vier je personeelsfeest op een strandpaviljoen

Wil je graag een feestje geven met je bedrijf? Dan kan je natuurlijk een personeelsfeest geven op het strandpaviljoen! Terwijl je geniet van het heerlijke uitzicht is het complete paviljoen afgehuurd voor jouw personeelsfeest. Je kan genieten van het heerlijke uitzicht, de hapjes, drankjes en natuurlijk de gezelligheid op locatie. In een sfeervolle strandtent kan je extra genieten en elke zomer opnieuw is het weer een nieuw feestje. Je kan hier heerlijk ontspannen en een drankje doen. Geniet van het prachtige uitzicht terwijl wij ervoor zorgen dat het een geslaagd personeelsfeest gaat worden!

Geniet van de heerlijke gerechtjes die het personeelsfeest afmaken

Een personeelsfeest op ons strandpaviljoen is meer dan alleen een feestje met personeel. Het is een culinaire ervaring waarbij we je personeel de lekkerste hapjes serveren. Je kan samen met je personeel van hartenlust genieten van de beste gerechten. Uiteraard gaan we samen kijken naar de beste invulling voor het personeelsfeest. Er is een hoop mogelijk op onze locatie. Samen gaan we aan de slag om jouw feest echt een unieke invulling te geven!

Maak het personeelsfeest af met activiteiten op het strand

Natuurlijk hoeft een personeelsfeest echt niet enkel te bestaan uit lekkere hapjes en drankjes. Je kan het feest helemaal afmaken met bijvoorbeeld leuke activiteiten op locatie. We kunnen hiervoor bijvoorbeeld uitwijken naar het strand. Maar het is ook mogelijk om muziek op locatie te regelen. Dit kan een fijne DJ zijn of een complete band die ons strandpaviljoen op stelten zet. Kortom er zijn genoeg mogelijkheden en wij bespreken ze natuurlijk heel graag met je! Zo maken we er echt een origineel personeelsfeest van. Wij doen je dan ook graag een vrijblijvend voorstel met de mogelijkheden in ons strandpaviljoen. Samen maken we er echt een feestje van!